Milyen külső merevlemezt vegyek?
2.5 colos a notebook típusú, ott elég egy (vagy kettő) USB kábellel rákötni a gépre, a 3.5 colos a nagy, asztali hdd, ahhoz kell külön áramforrás.
A 2.5 colos elég. Tárhelyből 1 vagy 2tb-os, amelyik tetszik.
Ez az a hirdetés fajta, ahova notebookkal meg hd sentinel programmal kell menni.
3.5-öst én azért nem ajánlok, mert találkoztam már (sajnos személyesen szívtam meg vele) szervergépből kivett, külső burokba rakott 3.5 colos elvileg "új" külső tárolóval.
1 évig ment, aztán erőteljesen elkezdett haldokolni, rányomtam egy hd sentinelt, puff, 850 napja ment. 1 évben ha 0-24ben is tekertem volna, akkor is max 365 (avagy 366) lett volna csak. Természetesen újként árulták a boltban. (intenso) márkájú volt a drága.
Jelenleg 2.5ös samsung m3 portable-m van 2tb-os verzió, ez már lassan 3,5 éve megvan, szépen megy, főleg filmeket és saját dokumentumokat tárolok rajta, semmi baja.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
Abban tudnátok még segíteni, hogy melyik az a típusú külső merevlemez amire már előre meg van formázva?
Ilyen típusú tv-m van: Philips LED TV 40pfh4100
Ehhez is elég lenne a sima USB-s?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!