Az uj, i3-8350k gyakorlatilag lever minden eddigi i5-os procit igy, hogy 4 magos lett?
1. válaszoló pont az akire számítottam, alaptalan válaszait inkább meg sem említem.
Hogy ON is legyen.
Igen, midet leveri mivel ez gyakorlatilag egy 7 generációs I5-7600K kicsit turbózott újra kiadása.(mint a G4560 lényegében egy i3-6100)
Mert a Ryzen 3/5 ellen valamit lépni kellett, illetve az I3 a Pentium miatt már nem volt valami húzó név, így ez elég logikus is hogy 4 magos lett, ami bőven elég szinte mindenre és akinek jobb kell annak ott a Ryzen 5 1600/1600X vagy az I5 8. generáció.
Sokan mégis a nevük miatt még így is megveszik az I5-t, az legyen az ő bajuk, meg is érdemlik ha azért vesznek CPU-t mert hogy az jobban hangzik.
Oda rúgsz ahol a legjobban fáj. :D
Azért azt megnézném hogy te ezt a fene nagy tudásod mire alapozod. Ja tudom: YouTube tesztekre. Az szép ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!