Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vetrem egy xerox nyomtatót....

Vetrem egy xerox nyomtatót. Beüzemeltem és nyomtattam vele 2 oldalt.hurrá. Aztán se kép se hang. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
utána még szerettünk volna nyomtatni de már meg se nyukkant, a gép érzékeli a nyomtatót,,de azt irja ki h kifogyott a papir,pedig van benne..nyomtató papír..olyan amivel az első kettőt is kinyomtattam..de azóta meg se nyekken a gép,,csonál egy kis morgást,,aztán leáll...tudnátok segíteni?
2017. dec. 6. 15:53
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Szedd ki a tonert, nézd meg nem-e szorult a nyomtatóba idegen test, pl papírdarab, illetve hogy nem hagytál benne csomagoló anyagot. (Láttam olyat hogy a festék tartályt fedő szalagot sem húzták ki a tonerből. )

Ha ezek rendben vannak, akkor a szervizen kívül úgysem tehetsz mást, hiszen ha jobban beleturkálsz a garit is elveszítheted.

2017. dec. 6. 16:00
 2/3 A kérdező kommentje:
hát valószínű..minden rendben van bent,papír nincs beszorulva,,2 példány szépen ki is nyomtatott.azóta semmi.köszi a válaszod.
2017. dec. 6. 18:37
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Biztos amúgy hogy a nyomtató a hibás és nem a számítógép?

Öntesztet se nyomtat?

Tartsd nyomva a nyomtató gombját, pár másodperig és várd meg míg elkezd nyomtatni.

2017. dec. 6. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!