A PCX mennyire megbízható áruház?
Figyelt kérdés
Árukeresőn csak nagyon kevés (14) értékelése van, miközben egy iponnak több ezer. Mintha nem lenne valami elterjedt.2017. dec. 5. 19:27
1/3 anonim válasza:
A termékek olcsók és nem vernek át, de ha ők szerelik össze a gépet akkor sok panasz szokott lenni.
2/3 anonim válasza:
Egy komplett gépet vettem ott összeszereléssel, eddig nem tapasztaltam problémát, a szálltással sem volt gond, persze én csak egy vagyok a sok vásárló közül,másoknak.nyílván más tapasztalatai vannak.
3/3 anonim válasza:
Még 10 éve vásároltam ott, akkor elégedett voltam. Gondolom nem véletlenül maradt fenn az üzlet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!