G4560 szemfényvesztés?
Figyelt kérdés
Azt mondják rá hogy ez egy kiváló budget processzor. Nos én összeraktam egy konfigot ezzel a procival. Tehát így néz ki:proci:G4560 ram:4gb vga:1050TI és én most azt tapasztaltam hogy ugyan sok fps t nyújt játékokban de kázbe van egy kus esés. Illetve gta 5 nél random akad mint az állat. Egy windows resi swgítene rajta vagy bármi más ami szoftverhez kapcsolható? Frissités stb. Vagy tényleg nem olyan a proci mint amilyennek mondják?2017. dec. 5. 18:55
1/9 A kérdező kommentje:
*közbe *esés. Telefonról írtam. Bocs a helyesírásért
2017. dec. 5. 18:57
2/9 A kérdező kommentje:
*kis
2017. dec. 5. 18:58
3/9 anonim válasza:
A proci elvileg elég kéne hogy legyen. A vga sem a legerősebb, ezzel eléggé le kell venni a grafikát. De a fő gond a 4 gb ram, ez ma nagyon kevés, minimum 8 kéne.
4/9 anonim válasza:
Azt mondják rá hogy ez egy kiváló budget processzor.
Itt a hangsúly nyilván a BUDGET-en van. Ha olyan a felhasználás természetesen el fog hasalni és nem úgy fog teljesíteni ahogy egy jobb teljesítményű proci tud teljesíteni.
5/9 anonim válasza:
A g4560 egy low budget processzor, ami alapvető játékokra jó.
Ne olyan programokkal akard már szívatni, amik telepakolják a procit. GTA5-nél tudod mennyi mindent kell renderelni? Mennyi mozgó elem van amit számolni kell? Rántsd le a látótávot minimumra és kész.
A g4560 olyan játékokra jó, ahol viszonylag a videokártyát terheled, a legtöbb fps, cső nézetes játék ilyen. Ha nagy nyílt tereket akarsz, akkor fejlessz i5-re.
6/9 anonim válasza:
4GB RAM az nagyon kevés... legalább 8-at rakj bele
7/9 anonim válasza:
G4560 a legtöbb mai játékhoz elég (GTA5 tökéletesen fut rajta). A GTX1050Ti is jó. A probléma a 4GB RAM.
8/9 anonim válasza:
+1 RAM. Próbaképp tarhálj valahonnan (akár kedvenc számtech boltodból) tetszőleges 4G modult (aminek a fém részeihez hozzá se érj)!
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!