Lehet kapni használható netbookot?
Üdv!
A kérdéseim a következők:
-lehet-e kapni olyan, könnyű, kompakt, tehát praktikus netbookot, ami a mindennapokban jól használható? Nyilván nem játszani és komoly programokat futtatni. De egy egyetemi/irodai környezetben jól használható, ésszerű árú netbook létezik? (szándékosan nem notebook, tehát 10-11 inch a max képátló) Operációs rendszer tekintetében inkább windows, de nem zárkózom el a linuxtól sem.
-A másik kérdés, amire még kevesebb esélyt látok, mint az előzőre: Létetzik-e jól használható, 7 Inches netbook? Igen, tudom a GPD Pocket pont ilyen, de több mint 500 dolláros árával nem éppen nyerő. Olcsóbban létezik jó 7 colos?
Előre is köszi mindenkinek!
Alapból nincs bajok az eBay-el, olcsóbb apróságokat szoktam is rendelni onnan. A gondom ezekkel az androidokkal van. Sok még 4.** androiddal érkezik, nem tudom ez mennyire használható arra amire nekem kéne. Bár ha a minőségük nem rossz, és megoldható, hogy az androidot linuxra cseréljem, akkor nem zárkózok el tőle.
Esetleg más ötlete valakinek?
Gondolkoztam régi MacBook-ban is, és 40-50-ért van olyan ami viszonylag jó állapotú, csak sajnos ezek nem éppen hordozhatóak, súlyuk miatt. A legolcsóbb 2008-as Air-ek, pedig annyiba kerülnek mint egy új Acer, Asus.
Miért nem veszel egy normális, kisméretű laptopot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!