I7 2600k + GA-Z77 HD3 + 212 Evo = 4.5 GHz?
Kérdésem, hogy ezzel a kombinációval lehetséges-e a 4.5 GHz-es órajel fenntartása. HTC Vivehoz fog majd kelleni, építem/bővítem a PC-met, most a tuningolás következik a listán. Ezek mellett a gépben van:
- GTX 1070
- RM650i
- Standard SSD & HDD
- 2 x 4 GB DDR3 1600 MHz RAM
iRacing-hez kell, ha esetleg valakinek van ilyesmi configgal tapasztalata.
u.i.: egyszerű, lehetőleg magyar (ha angol, nem baj, csak egyszerű legyen "lépésről-lépésre") tutorialra is szükségem van (van sok, sokat bogarásztam már, nagyjából értem a lényeget, de azért nem akarok költeni új lapra, procira, ramra jelenleg)
Jó hozzá, de komolyabb hűtőt szerezz be, az EVO egy középkategóriás toronyhűtő. Tuning alapja, hogy szorzó emeléssel kezdesz és tesztelsz. Ha nem stabil a rendszer vagy túlmelegszik akkor a magfeszültséget kell növelni de igen apró lépésekben, ez ugyanis jelentős hőtermelés többletet eredményez, sokkal többet mintha a szorzót piszkálnád csak. Tower 140mm, illetve extrém tuningos ajánlásokat nézegesd elsősorban:
Ha tuning közben elbizonytalanodsz, segítség kéne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!