Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó tápnak számít?

Ez jó tápnak számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval van egy ilyen tápom:

BeQuiet! Pure Power 10 400W CM (Félmoduláris)

Régebben láttam, hogy ajonlották a BeQuiet! tápokat, meg is vettem.. viszont mostanában sehol nem látom, mindenhol Corsair CX, meg MasterWatt Lite megy ezerrel.. talán mégse "jók" a BeQuiet! tápegységek?

Viszonylag drága konfigot vettem, nem lenne jó, ha lenne valami gáz a táp miatt.. :D

2017. dec. 4. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Dehogynem jók. Jók azok.

Csak mindíg jönnek új divatos márkák, vagy régiek megrázzák maguknak és dobnak egy nagyot.

Ha már meg van, akkor szerintem ne streszeld magad azon, hogy van más gyártó és más típus is, hanem használd egészséggel.

2017. dec. 4. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a Be Quiet jobb minőségű táp mint a CX meg a Masterwatt. Viszont drágább is pár ezer forinttal, te valószínűleg olyan embereknek láttad ajánlani az utóbbiakat, akiknek szűkös volt a költségvetése.

Biztos nem lesz gáz.

2017. dec. 4. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!