Gondol Egyet kérdése:
Gtx 1060 6gb egy i3-7100 kihajt?
Figyelt kérdés
A hozzáértő vagy utánanéző kommenteket köszönöm!!!2017. dec. 3. 19:39
1/7 anonim válasza:
Nem, mivel a gtx1060 nem bárány, az i3-7100 meg nem juhász hogy kihajtsa.
Amennyiben az a kérdésed, hogy jól működik-e a kettő együtt, úgy a válasz igen, jók lesznek.
2/7 anonim válasza:
Nincs kihajtás és kész.
I3-7100 már most kevés FHD-ra, szóval inkább egy Ryzen 3 1200 ha a FHD a cél.Mert a GTX1060 6GB lazán alkalmas rá.
3/7 anonim válasza:
"I3-7100 már most kevés FHD-ra" ezt mégis honnét veszed? Egyébként az i3 szerintem sem éri meg, mivel olcsóbban beszerezhető egy G4600, ami igaz, hogy gyengébb, de nem annyival, mint amennyivel olcsóbb.
4/7 anonim válasza:
Az az igazság, hogy a kihajtás szó már annyira elterjedt a számítástechnikában, hogy gyakorlatilag lehetetlen kiölni. Annyira, hogy mostanában nem egy olyan kérdéssel találkoztam itt, hogy ez meg az a tápegység kihajtja e...?
Én már nem igazítok ki senkit, mert gyakorlatilag nincs értelme. Sajnos.
5/7 anonim válasza:
mindenki tudja mit jelent a ki hajtani szó még ha nem is helyes. Általában azok az emberek ugranak erre akik mindig is azt vallották hogy a proci teljesen másodlagos szempont. Ha multi player játékkal játszunk akkor számít a legtöbbet , pl egy bf1 , cs go , vagy más hasonló cpu intenzív játéknál nem ugyan annyi fps-t fogsz kapni mint ha egy i5 7600 lenne a gtx 1060 mellett. Jónak jó , de nem mindig lesz teljes kihasználtságon a videó kártya.
6/7 anonim válasza:
#3.BF1-re pl. kevés.
Sokkal inkább egy Ryzen 3 1200 ami húzható, illetve fizika 4 maggal rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!