Melyik tápegység lenne jobb választás?
Moduláris 650 W-os tápot szeretnék venni (moduláris vagy fél-mooduláris), csak nem tudom, hogy melyik a legjobb választás. Melyik a jobb egy olyan gépbe, amit csak játékra használnék?
EVGA G3 vagy P2.
Ezek alatt van az EVGA G2 és az RMX, Aerocool P7.
Utánuk következik az Enermax Revolution XT II, TT Toughpower és a Cooler Master V650W, Hydro G kicsit ezek alatt.
Ha a pénz nem számít, és csak ezek közül lehet választani, én EVGA P2-t vennék. Mondjuk az Aerocool is meglepően frankón sikeredett a márka eddigi modelljeihez mérten.
Igazság szerint nem lőhetsz mellé nagyon egyikkel sem, viszont az FSP Hydro G, és a CM V650 árazása nagyon az egekben van, így azoknál van jobb választás. Meg az EVGA G2 és G3 is gyakorlatilag egy áron van, így nem kérdés, hogy a G3 jobban megéri.
Illetve még az EVGA B3 is egy érdekes történet: [link] Szóval ha nagyon biztosra akarsz menni, azt hanyagold.
Ja, a B3-t azt kihagytam.
Elvileg az EVGA visszajelezte hogy mindegyik táp Superflower beles, annak ellenére én is hanyagolnám, illetve elég alacsony minőséget képvisel a többihez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!