Milyen vezeték nélküli egeret vegyek ami nem romlik el pár hónap vagy 1-2 év után?
Figyelt kérdés
Amit max rá tudok költeni 10 ezer forint2017. dec. 2. 10:42
1/4 anonim válasza:
Olyat ami neked kényelmes.
Az örök életet engedd el, mert az utópia.
2/4 Szirty válasza:
Nekem még egyik sem romlott el pár hónap vagy 1-2 év után.
3/4 A kérdező kommentje:
Pár ève vettem egy A4-Tech G3-230N egeret kb 2 èvig volt jó, aztán kaptam újonan kèt a+ márkájút, az meg ahogy megjött pár nap múlva küldtük is vissza mert össze-vissza kattintgatott, aztán mèg 4x küldtük vissza de az ötödik cserènèl is roszzat kaptunk, így nem küldtük vissza többször.
2017. dec. 2. 18:49
4/4 anonim válasza:
Közmegegyezés van abban, hogy japán (és nem kínai) OMRON mikrokapcsolóval szerelt egeret kell venni. De ki tudja, hogy mely egerekben van ilyen mikrokapcsoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!