Hogy keveredhet bele egy AVI-ba pár képkocka másik filmből?
Van egy küldő USB HDD dokkolóm. [link]
Ebben van egy WD Green 3TB SATA3 HDD. Nagyrészt filmeket és mindenféle mentést tárolok rajta. És néha használom a clone funkciót amivel tükrözi az egész tartalmat egy másik ugyanilyen HDD-re.
A jelenség az, hogy nézek egy filmet (olyat amit pár hónapja még tökéletes volt) és egy helyen pár másodpercre először zöld kockák jelennek meg majd pár másodpercnyi jelenet egy tök más filmből?!?!? Komolyan mint a harcosok klubbjában:) Reprodukálhatóan mindig ugyanott. 4-5 film is elromlott így. A windows checkdisk lefuttatva végig, semmi bad sector-t nem talált. Mi lehet ennek az oka szerintetek?
Elméletileg igen, ellenőrzi. De amit én is megfigyeltem, főleg nagyobb méretű .mkv fájloknál, hogy valahogy kopik, sérül, áthelyezéseknél. Mikor az új helyen leellenőriztem klienssel, volt hogy hiányzott belőle 700 kb, azóta megtartom a magnet fájlokat a biztonság kedvéért.
Nem tudtam megfejteni és nem is gyakran fordul elő...
Teljes backupot meg ezzel csinálok, azóta nem vettem észre ilyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!