Hogyan tehetném egy kicsit gyorsabbá a gépem? Kb.8 éves darab.
Mindig csak zenehallgatásra és internetezésre használtam + filmek töltésére (12/5Mbit net...) de tiszta lassú mindig....És egy kicsit már unom....
Soha nem volt semmi baja , de amióta anno 2005-ben kártyát és hdd-t cseréltem azóta nagyon hangosan zúg a vinyó betöltése kb 2 perc és elég lassan töltődnek be a cuccosok :S.
tehát a configom :
Celeron 1.7 Ghz , valami xar linuxos kártya VIA/S3G unichrome pro IGP , 960 Mb ram 300 Gb hdd...
Na valami +oldás hogy egy kicsit gyorsabb legyen és hogy miért zúg annyira?
"valami xar linuxos kártya"
Egy kártya nem lehet linuxos, akármiről is beszélsz. Amúgy meg miután kitakarítottad feltehetnél egy Ubuntu vagy más linux op. rendszert. Gyorsabb lesz a gép, és ha netezésre és filmeket nézni használod, akkor nagyon elég is, sőt, még ajánlott is. (A filmek, net mennek, annyi különbséggel, hogy vírust nem igen fogsz kapni... Valamint a windowsos játékok egy része nem fog menni...)
Ha tényleg a vinyód zúg, akkor szorítsd meg a csavarjait, mindkét oldalról! Ha akkor is zúg, akkor talán a halálán van...
És ha van pénzed rá, nem is olyan drága már az előttem is említett P4 3Ghzes processzor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!