Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor zaj?

Processzor zaj?

Figyelt kérdés
Kb. 25 és 60 százalék közötti processzor terhelésnél zajt hallok a számítógéphez kötött hangszóróból. Nem hiszem, hogy a hangkártya adná ki, mert ha teljesen leveszem a hangerőt akkor is ugyan olyan hangos mintha maximumon lenne. Ezt mi okozza? Arra gondoltam, hogy a 230 Voltos hálózaton keresztül jut be a zaj mivel a Jack csatlakozón kívül csak úgy vannak kapcsolatban. Ez viszont nem tudom hogyan lehetséges. A tápegység visszanyomja a hálózatba ezt a zajt? És pont csak bizonyos terhelés mellett?

2017. dec. 1. 07:24
 1/4 Kozma György ***** válasza:
nagyábol ilyen a hang ilyen nyüszítö es nyegegö hang??
2017. dec. 1. 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Soha nem jöttem rá, de én az ilyen zajokat (szintén a lehalkított hangszóróból) mindig a hdd-nek tulajdonítottam. Ha valakinek van ötlete, örömmel fogadom (már csak nosztalgiából is) :)
2017. dec. 1. 11:03
 3/4 Kozma György ***** válasza:
nos ha tényleg az alaplapi kis speaker böl jön azt nemtom de ha azt lehuzod és oda teszed a fuled a laphoz kozel akkoer egy nyegegö nyüszörö hangot hallasz az a proci ha igen akkor a bios ban a c6 state-et disable re kell tenni es megszünik a hang
2017. dec. 1. 11:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem nem az alaplapiból, hanem a külső Jack-es 2*3 Wattos hangszóróból jön. Inkább búgó hangja van.

A tápegységem egy régi (kb. 5 éves) Chieftec 450 Wattos, pontos típust sajnos nem tudok.

2017. dec. 1. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!