Milyen 3TB hdd-t tudtok ajánlani játékokra? Mennyivel gyorsabb a sata3 a 2-nél?
Figyelt kérdés
Most van egy ósdi sata2-es 1 TB-os vinyóm. 2 gondom van vele egyik, hogy nincs sok helyem a másik elég lassú, némely játék közben egy idő után beszaggatt, mert töltöget közben. Kinéztem egy ilyen vinyót és nem tudom megéri e megvenni. Win 10-et tennék rá.
2017. nov. 29. 19:46
1/2 MGéza válasza:
Körülbelül semennyivel sem gyorsabb, mivel az SATA 3 gyorsaságát belimitálja a HDD felépítéséből fakadó olvasás, nevezetesen, hogy mozgó fej olvas, ami állandóan pozicionálni kell. Valamennyivel gyorsabb ugyan, de a legjobb megoldás egy SSD lenne, 15-20k között már gyors 120Gb, 30k alatt pedig 240Gb kapacitásút kapsz. Egyébként a játék közben a HDD beszaggatására jó orvoslás lehet a rendszerram bővítése is, mivel leginkább annak elfogyására vezethető vissza a jelenség.
2/2 A kérdező kommentje:
16 gb ramom van annak elégnek kell lennie. Arkham knight produkálja leginkább ezt. Előtte a gta 5 is beszagatott néha, de mióta bővítettem a ramot már nem csinálja. Néztem msi afteburnel nem fogy el a ram.
2017. nov. 29. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!