Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem jók az összerakott...

Miért nem jók az összerakott PC-k? PCX IPon miért tesznek kárt az alkatrészekben mikkor gépösszerakást választunk?

Figyelt kérdés

Olvastam itt gyakorin, összetörték a ventilátort, nem cserélték ki a 70 ezer Ft-s rossz videokártyát, túl sók pasztát tettek.

Inkább mindenki rakja magának össze otthon a gépet?

2017. nov. 29. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Azért nem kell általánosítani, biztos nincs gond a legtöbb összerakással. Egyébként ilyen a munkaerő piac, felveszik aki a legjobban eltudja adni magát. De egy magába húzódó geek, kocka biztos hogy sokkal letisztultabb munkát végezne, mert szívesen is csinálja. Én legalábbis biztos.

>-D

2017. nov. 29. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Szóval egy-két helyen olvastad hogy bénáznak, ebből következik hogy minden gépösszerakásnál törnek-zúznak..

Azért nem mindenki magának rakja össze, mert nem tudja/nem bízok magában/nem akar foglalkozni vele. Ilyen alapon miért vannak pékek, miért nem otthon süti magának mindenki a kenyeret? Youtube-on van róla videó

2017. nov. 29. 17:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Arra nem kaptam még választ miért nem jók az összerakott gépek?

Én egy összerakott gépet vettem 3 éve.

Konfig:

Gépház: M-Tech AS08A-BK

TÁP: FSP 400W HEXA

Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)

Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz

Ram: 8GB DDR3 1333Mhz

Merevlemez: Toshiba 1TB

Merevlemez: WD 1TB

22x dual layer DVD író

A WD 1TB-s merevlemezt és a FSP 400W HEXA tápegység én vettem a gépbe külön.

Egy HKC tápegység volt benne.

2017. nov. 29. 18:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek rossz a gépem?
2017. nov. 29. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért rossz? nem működik?

Most mire vagy kíváncsi?

Gépösszerakón azt kapod amit kérsz,még egy ismerősömtől sem hallottam hogy gond lett volna az összeszereléssel. Az alkatrészek garanciáztatása döcögősebb de még mindig magasan veri egy jó pár "bót" ügyintézését.

Mi a kérdés?

2017. nov. 29. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha előreösszerakott gépekre gondolsz, akkor pont azért rosszak mert HKC tápokat pakolnak be, amit neked kikell utána cserélni. Egyébként legtöbbször túl is vannak árazva.
2017. nov. 29. 18:38
 7/10 A kérdező kommentje:

# 5 Jól működik a gép, gyors minden jól működik.

Csak azért kérdeztem hogy rossz, szerinted jó alkatrészek vannak a gépembe minőségi?

Itt rendeltem a gépet 3 éve:

[link]

2017. nov. 29. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Az alkatrészeket nem a forgalmazók gyártják.Ezáltal nem lehet azt mondani hogy ennél vagy annál ugyanaz a típusú termék jobb vagy rosszabb.Az már másik kérdés hogy jó alkatrészek mellé hogyan csúsztatnak be egy silányabb ezáltal olcsóbb másikat.Az előre összerakott gépeket azért nem szeretjük mert egy jól hangzó pl. procihoz és videokártyához alacsony minőségű alaplapot ramot tápot...raknak hozzá amit sokszor fel sem tüntetnek csak hogy olcsóbb.A gépösszerakókban ilyen nincs ha valami nem jó az nem rajtuk múlik hanem a megrendelőn.Hogy milyen hardverek passzolnak egymáshoz nem csak fizikálisan (eltérőt a gépösszerakó nem enged) hanem teljesítményben azt itt a gyakorin rendszeresen tárgyalják.Nincs gyenge gép max rossz a felhasználási terület, egy netre kiváló géppel ne akarjunk mai korszerű játékokat játszani.
2017. nov. 29. 19:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezt hallgassátok meg: [link]
2017. nov. 30. 11:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 30. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!