Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitort vegyek?

Milyen monitort vegyek?

Figyelt kérdés
Ami szempont, hogy legyen fullhd, freesync, 1 ms válaszidő. Előny ha falra szerelhető. Képátló nem annyira fontos, jelenleg egy 14 collos laptopom van :D és persze legyen minél olcsóbb. Árukeresőn nézegettem de nem tudkm melyik érné .eg ezért fordultam ide.

2017. nov. 28. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem az LG monitorok beváltak. Nézz valami 24"-os darabot 40-45 között. (Ajánlanék DELL-t is, de az más árkategória)

Ha nincs fóbiád, akkor nyugodtan vehetsz használtat is sok garanciával a Hardveraprón. (Azokon legalább már kiderült, hogy mennyire felhős a kép, vagy milyen a bevilágítás a széleken.)

Az 1 ms válaszidőhöz én nem ragaszkodnék, mert olyat csak a TN panelek tudnak, viszont azoknak úgyszólván a valaszidő az egyetlen előnyük.

2017. nov. 28. 17:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Játékhoz (szinte minden stílus de főleg fps) mennyivel rosszabb az 5ms? Érezhető hátrány?
2017. nov. 28. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én csak Rabló ultit játszom, vagy paszánszt, azoknak meg mindegy.

Javaslom nézz szét a prohardver fórumán.

2017. nov. 28. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy ez az ms érték inkább marketing szöveg,állitólag 10ms alatt sose fogsz észre venni semmit hogy most 1 vagy 5ms,ettől talán fontosabb Hz értéke a monitornak,alsó árkategóriában 60-75hz monitorok vannak,de vannak 144hz monitorok de azok árban is jóval többe kerűlnek,de nem tudom hogy valóban mit tud egy 144hz monitor mert az egyém is csak 60hz,bár a magas hz-ét csak felsőkategóriás vga-val lehet kihasználni.
2017. nov. 29. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!