Új atx házat szeretnék max 25000 ft-ért.40 cm kártyahellyel. Melyik lenne a jó választás? Az se baj ha ventillátor is van benne xd. Légyszives ajánljatok pár darabot.
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 12:55
1/8 anonim válasza:
A ventilátorok (igen, egy l) száma mindegy mivel a legtöbben van nekik hely, csak külön meg kell venni. Nézd meg ipon, pcx, compker és egyéb oldalakon milyenek vannak, ennyiért nem szoktak gagyikat árulni, viszont nem tudjuk neked milyen tetszik.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi,de a külső nem annyira fontos,inkább az anyagfelhasználás és ár érték arány miatt kérdeztem,mert nincs tapasztalatom
2017. nov. 28. 13:17
3/8 anonim válasza:
Legtöbbje fém és müanyag.
van amelyiken van usb,vagy venti vezérlő,hány hely kell neked...?
Menj fel egy oldalra és válogass.Nem kell hozzá szakértelem.
Legyen atx-es, és 400mm legyen a kártyahely,a többi mex extra amit tud.
Válogass.
4/8 anonim válasza:
Pl: zalman z11 hf1, zalman z9,kolink punischer....hányat soroljunk fel?
Nézz körbe.
5/8 szántóvető válasza:
ami olcsó és 40cm-es kari beépíthető az a kolink vault.de túrd fel a netet,ne gürizzen már helyetted más.
6/8 szántóvető válasza:
így próbáljon segíteni az ember.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok értelmes segitséget.A képek alapján nem tudom eldönteni,hogy milyen a minősége,milyen a ventillátor.Ezért bátorkodtam segítséget kérni.De látom felesleges volt.Inkàbb ne irtatok volna semmit.Azt hittem ilyenekre van ez az oldal.
2017. nov. 28. 21:01
8/8 anonim válasza:
nekem is írt egy hasonlót :D
erre van esze de egy házat keresni nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!