Konzolt gép helyett?
Figyelt kérdés
A minap volt itt egy kérdésem gépfejlesztéssel kapcsolatban, és rájöttem, hogy ehhez nekem már semmi kedvem. Évről-évre kiadni azt a rengeteg pénzt, csak hogy az íróasztal elé görnyedve kockuljak... belefáradtam, és nem akarok már ezzel szívni, hogy most ez nem jó, win-t kell újratelepíteni, stb... így gondoltam egy merészet, és úgy döntöttem, hogy veszek egy konzolt inkább. Az egyben van, nem kell semmit cserélgetnem benne, jóval kompaktabb is. A Sony masinája felé terelődtem az exkluzív címek miatt. Vegyek PS4 Pro-t? Igazából a 4K nem érdekel, nem is veszek 4K-s TV-t, annyira már nem érdekel a dolog. Jó lesz így a sima PS4? Vagy megéri a plusz befektetést? Mert azt a +30-at költhetem játékra is akár. :) Szerintetek?2017. nov. 27. 19:00
1/5 anonim válasza:
Azt a plusz 30e-t költsd játékra inkább. :)
2/5 anonim válasza:
Teljesen jó döntés, hogy játékra inkább konzolt vennél. Ha nem veszel 4K-s tv-t, akkor teljesen felesleges a pro. A sony garantálja, hogy nem lesz olyan játék, ami csak pro-ra jön ki. Nyilván több fps-ed lenne mint egy sima géppel, de én az alapváltozatban sem éreztem soha akadást. Sőt, online a pro le van korlátozva, mert előny lenne a több fps.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is elég a sima PS4, a Pro csak akkor kell ha VRt vagy 4K-t szeretnél. Egyébként fölösleges.
4/5 anonim válasza:
Őszintén mondom: még full HD-ra is feleslegen a Pro. Nekem van mindkettő konzolból, és semmi különbséget nem látok a kettő között. A tesztekben a Digital Foundry is csak 5-15% FPS különbségeket szokott találni a sima PS4 és a Pro verziók megjelenítése között - hogy 30 FPS vagy 35 FPS-el fut egy játék, az édes mindegy.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon érdekelnek ezek a tesztek. :) Ha egy játék élvezhető, nem akadozik, laggol, akkor nekem tök jó. Egyáltalán nem érdekel, hogy az most 720p-s, vagy 1080, ha szép az összkép. :) Ahogy az sem, hogy 30 vagy 60 az fps. Nem szeretem ezt a számháborút. :)
2017. nov. 28. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!