A videokártya rossz, a monitor vagy mi?
1366x768-as a monitorom,eddig igy is volt, win10 van a gépen és egy radeon hd 4800 vga
Facebookozás közben egyszer csak kicsit elsötétült a kép és visszajött 1024x768-ban és azt irja ez az ajánlott, nem tudom visszaállitani ÉS eddig az egyetlen játék amivel játszom ment szépen medium grafikán 40 fps-el (ez igy bőven jó nekem) de most el se indul
illesztőprogramot, drivert felrakni próbáltam, semmi nem segit
hd-t ugyanúgy tudok nézni például youtubeon amúgy, szóval mielőtt vennék új videokártyát vagy ilyesmi, szeretném kérdezni mi lehet a baj?
A win10 hajlamos teljesen önállóan frisssíteni magát, ami nem mindíg előnyös.
Tudni kellene, hogy milyen videodriver volt fenn amíg nem volt gondod, és most milyen van.
Ha a monitorod natív felbontása 1366x768 akkor az ennél kisebb felbontás biztosan nem az ajánlott.
Másfél éve van benne ez a kártya és mikor beleraktam, újraraktam a gépet, nem kellett külön driver hozzá, most persze néztem netről megoldást ami mindnekinek jó volt, de az sem ér már semmit
kitakaritottam az egész gépet mielőtt irnátok
akkor lehet hogy az elavultsága miatt kell vga-t váltani?
jó hát ez van:) inkább új kártya mint vissza win7
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!