Miert nem kap a monitor kepet?
Figyelt kérdés
Elore is bocsi az ekezetert telorol irom . Adott egy gep amit most rakok ossze. Xfx pro 550 . Gtx 770 . Fx 8320 . 16 gb ddr3 ram. Asus m5a78l . Osszeraktam es nincs kep. Minden venti porog q geo beindul de kepet nem ad. Bedugom a billentyut egeret de az sem vilagit. Erosebb lap kellene a procinak? Nem birja beinditani? Vagx netalan a tap gyenge es nem birja meghajtani a konfigot? Ezt ketlem.. valaki valami tipp esetleg? Az elejen beindult a geo egy ideig.diagnosztizalt itthagytam. Visszajottem keo mar nemmvolt . Ujrainditas utan ugyszint semmi.2017. nov. 26. 02:12
1/1 anonim válasza:
Szerintem az 550W ennek a konfignak amit csinálsz bőven elég, a proci is rendben (bár az AMD-ben nem vagyok otthon).Ha jól tudom az alaplap nem támogatja a 32 bites biost, az FX8350 procit sem , bár a tied 8320. És csak 95 wattig bírja a procikat. Biztos, hogy mindent jól raktál össze? A vidikari chipsetje jó az alaplaphoz? Bocsi ha valamit rosszul írtam, de szerintem vidd el egy szervízbe ők tudják mit csinálnak.És lehet, hogy a próbálgatással csak nagyobb gondot csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!