GTX 1050 ti 4gb vagy GTX 1060 3gb?
Figyelt kérdés
Melyik videokártyát éri megvenni?2017. nov. 25. 08:55
2/8 A kérdező kommentje:
Csak ez a 3gb aggaszt. Milyen hátrányokat szülhet az, hogy nem 4gb-os?
2017. nov. 25. 09:27
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
abban lesz gond, hogy 2-3 év múlva a játékok többsége nagy beállítások esetében betöltik a vramot, amiért fps dropok lesznek, ekkor simán lejjebb kell venni a graf beállításokat.
5/8 A kérdező kommentje:
Soha nem az ultra beállításokra utaztam. Manapság már a játékok medium beállításon is gyönyörűek. Nekem most az fontos, hogy a mai játékok jól fussanak. 8 éves gépet cserélnék le. Nekem már ez is nagy előrelépés lenne. :D
Ha ti állnátok választás előtt, akkor melyik mellet döntenétek?
2017. nov. 25. 11:12
6/8 anonim válasza:
2-3 év múlva a játékok többségénél édeskevés lesz a GTX 1050 ti teljesítménye és ezen a 4GB vram sem segít majd.
A GTX 1060 3GB teljesítményelőnye durván +73% - én ezt választanám vagy ha anyagilag belefér, a GTX 1060 6GB változatot.
7/8 A kérdező kommentje:
6 gigás semmiféleképpen nem fér bele a keretembe.
Akkor azt mondod, hogy az 1060 lenne a nyerő?
2017. nov. 25. 16:52
8/8 anonim válasza:
Igen. Legalább is én azt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!