Miért nem kap a monitor jelet?
Figyelt kérdés
Most újítottam és raktam össze a gépet (új alaplap, videókártya, táp, proci, ramok). Mind a 3 ventillátor forog a videókártyába de hiába, mert a monitoron semmi se jelenik meg. Próbáltam már több hdmi és dvi kábellel, meg más monitorral is.2017. nov. 23. 18:05
1/2 Dongaben válasza:
Erre a kérdésre innen a messzeségből senki nem tud használható tippet adni. Ilyenkor, azt tudod tenni, hogy kiveszed a kártyát, majd vissza... Illetve egy barátodat megkéred, hogy segítsen ebben Átteszed a kártyát az ő gépébe, illetve az övét a tiédbe... A hiba kiszűrése, sajnos ilyen aprólékosan működik, és ez távolról nem megy...:(
2/2 anonim válasza:
Próbáld meg hogy az alaplapi videókártyára rádugod a kábelt és úgy inditod el, rakj a gépbe csak 1 memóriát, ha úgy sem jó akkor bios reset. Nekem ilyen esetben a bios reset oldotta meg a problémát. Biztos hogy támogatja az alaplapod azt a memóriatípust amit bele raktál? mert hiába "ddr4" ha nem támogatja akkor cseszheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!