Régi fajta tv-t amin scart van össze lehet kötni beltérin keresztül a pc-vel?!
Figyelt kérdés
(pc ből kijön a D-Sub, az egy átalakítóval belemegy a beltéri hdmi-jébe, ami scarttal össze van kötve a tv-vel)megoldható?!2017. nov. 23. 17:14
1/5 Dongaben válasza:
Nem valószínű, hogy működne, hiszen a beltéri egység nem ilyen célra használatos. Inkább nézz valamilyen átalakítót SCART-hoz.
2/5 anonim válasza:
HA a beltérit át lehet kapcsolni, hogy a HDMI bemenetet nézd, talán.
De a d-sub-scart átalakító mért nem tetszik?
3/5 Dongaben válasza:
Hülyeséget nem akarok írni, de én úgy tudom, hogy a beltéri egységen minden ilyen videó csatlakozó "kimenet", így nem tudsz "befelé" küldeni semmit.
4/5 A kérdező kommentje:
Mert nekem vga kimenet scart bemenet kellenne de én csak scart kimenet vga bemenetet találtam
2017. nov. 23. 17:44
5/5 Dongaben válasza:
Összekötő kábel, az létezik. Ha összekötötted, akkor a TV menüjével kell megkeresni a PC jelét. (Anno így volt ez a koax esetében is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!