Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha Fraps-el veszem az Overwatc...

Ha Fraps-el veszem az Overwatch-ot nem fut jól mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Most vettem nem rég egy barátomtól egy gépet baráti áron 12k-ért ideadta ami 5 éve meg van vagyis volt a barátomnak és a gép elviszi az Overwatch-ot 1024x768 legalacsonyabb beálításon 19-35 fps-el és 24 fps-nél van lagg meg az alatti fps-nél de éppen akkora laggok ,hogy épp ,hogy észre veszi az ember ,hogy laggol szóval ez nem zavar 1680x1050 59 hertz-s monirom van és a gta 4 1680x1050-be low-on el fut 25 fps-el,a cs:go 800x600-ba 60 fps-el a Cod 5 az meg 1360x768 ,de nem ez a lényeg most amikor az Overwatch-ot fel akarom venni fraps-el akkor az fps leesik ilyen 9-17 közé és így teljesen élvezhetetlen ,mint nekem mint ha lesznek nézőim azoknak,én Overwatch-ról meg azokról a játékokról vidzek amik a gépemen vannak na meg még stb játékról amit elvisz a gépem is azt mondja a barátom ,hogy az egyik alkatrész lehet túl gyenge a gépben ,és azt az alkatrészt le fogom cserélni ,tudom új gépet kéne vennem ,de most semmi pénzem nincsen majd új gépet akkor veszek ha el megyek nyáron diák munkára ,el fogadok bármilyen segítőkész kommentet ,de azt ne írjátok ide ,hogy vegyek új gépet mert nincs rá pénzünk ,amire van az egy alkatrész a géphez ami legeslegfeljebb 5000 forintot tudok most költeni ,hogyha a VGA-m a leggyengébb hozzá ,akkor lehet veszek használtan egy DX11-es GeForce 9600 GT-t úgy halottam ilyen játékokra elég, a ram-om miatt van ez akkor azt a 256 MB-s ram modult lecserélem 2 GB-re ,ha meg a procim akkor AM2-es lapba veszek olyan procit amit támogat a lapom legalább ha meg 2 alkatrész is túl gynege a gépben akkor viszont csak 1 alkatrészt veszek mert 5k-ért nem hinném ,hogy ki jön 2 erősebb alkatrész max ugyanolyan erős vagy még gyengébb,legalább úgy fusson a játék fraps felvétel közben is ahogy fraps nélkűl,és a videókat egy ilyen géppel természetesen csak ilyen 480p vagy talán még 720p-be csinálnám 25 fps-el. a gépem:

AMD Athlon 64 X2 5200+ 3.05 Ghz egy kicsit huzva van

GA-MA69G-S3H

2,8 GB DDR2 Ram

80 GB HDD

Codegen 300W P4 PFC ATX

GeForce GT 620 1 GB

Mi lehet a gyenge igazán ebbe a gépbe?

2017. nov. 22. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem fogsz örülni, de a gépedben maga a gép igazán gyenge. Kérj a nézőidtől támogatást jobb gépre, ha vannak annyian.
2017. nov. 22. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Minden gyenge, nagyon. Örülj annak hogy rögzítés nélkül egyáltalán eldöcög valahogy az OW.
2017. nov. 22. 22:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Na de az a helyzet ,hogy még gameplayról nem is csináltam vidit,nem mintha ez annyira lényeges lenne ,de az már viszont gondolom az ,hogy csak 88 feliratkozom van és 5178 megtekintés ,de akkor arra vagyok kíváncsi ,hogy a gépemben mi a legsilányabb mert akkor azt fogom benne cserélni?!
2017. nov. 22. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:
A gépedben a hardver a legsilányabb. Bármelyik alkatrészt cseréled a többi gyengesége miatt ugyanolyan élvezhetetlen lesz a játék.
2017. nov. 22. 23:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem a videókártya a leggyengébb a proci vagy a ram a legkeveseb mármint ezt a szemszögeigből néznve?!
2017. nov. 23. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Gyenge a processzor, a videókártya, silány a táp, nagyon kevés a memória. A 80gb-os vinyó kevés és gondolom lassú is.

Az egész gépet úgy ahogy van cserélni kellene.

Csoda, hogy még lowon alacsony felbontással tudsz egyáltalán játszani. Nemhogy még gameplay videót csinálni.

2017. nov. 23. 12:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Barátom azt mondja a vidikari a leggyengébb a gépben!
2017. nov. 23. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor a barátod jól palira vesz téged. Vagy egyszerűen láma.
2017. nov. 23. 22:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A barátod akkor egy gyökér, aki nem ért hozzá. Még a videókártyára mondom azt, hogy ráér a legvégén cserélni, de az összes többit cserélned kell, ha te gameplay felvételt akarsz csinálni az Overwatchból.
2017. nov. 27. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor veszek egy AMD Phenom X3 8750-es procit
2017. nov. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!