Milyen pc kel minimum a 1080p low beállításokra újabb játékoknál?
Először úgy gondoltam veszek egy olyan gépet ami 1024x768 vagy 1280x720-ba viszi low-on a legújabb játékokat ,de ezek a fel bontások még 2005 környékén okék voltak ,de mostmár 2017 van most már a full hd is a legalja most már a WQHD a jó meg a 4k ,eleve ezt a pc-t vettem volna
Intel Core 2 Quad Q9550S
GeForce GTX 470
4 GB DDR2 RAM
És ez lenne az amit vennék: csak úgy mondom használt cuccokból bármilyen fura is
AMD FX-8300 Octa-Core 3.3GHz AM3+
ASUS M5A78L-M LX3 Alaplap
6 GB RAM
Western Digital Red 1TB
FSP Hyper M 650W
GeForce GTX 650 Ti Boost OC
Én úgy gondoltam ha már csak simán annyi is elég ,hogy játszhassak az újabb játékokkal akkor már full hd-ban elég a full hd low is ,és nem akarok 60 fps-be játszani még 30-ba se mert biztos van olyan játék ahol még a fix 30 fps se lesz meg még 30 alatt sem számítanak valameddig az fps-ek laggnak ,az igazság az ,szóval ez a számítógép elég lesz ezekre a játékokra Crysis 3,GTA5,PUBG,Project Cars,AC Unity,Battlefield 1,Titanfall 2,Dirt 4,Overwatch,CS:GO,Watch Dogs 2,Hitman 2015,Mad Max
?
FX-8300 árán már kapsz I5-2500k-t. Összességében jobb teljesítményt nyújt.
Tápból nézz vmilyen 400W-os változatot ami olcsóbb is, úgyis elég a 400W.
GTX650Ti nem elég. 5 éves kárya akkor is "csak" középkategória volt. Sőt, a mostani kártyádtól sem nagy előrelépés. GTX760 körül van a minimum amit vennék.
8 magos fx ala verszegeny annak az alaplapnak a vrmje, throttlingolni fog a cpu. A 470 erosebb vga a 650tinel.
Ne eroltesd azt ami konfigot leirtal megvetelre.
"AMD FX-8300 Octa-Core "
Szerintem is felejtős. Ne zavarjon meg a 8 mag, nem túl jó proci
Ne erőltesd ezt a konfigot, nagyon elavult. Még persze jó lehet pár évig, de csak szenvedés lesz vele + sokat fogyaszt.
A GTX 650 Ti egyébként is egy rossz választás, a 8 magos FX meg főleg. A kettő együtt meg aztán végképp értelmetlen.
"mostmár 2017 van most már a full hd is a legalja most már a WQHD a jó meg a 4k ,eleve ezt a pc-t vettem volna" ez hatalmas baromság, a FullHd még mindig egy teljesen jó felbontás, a legtöbb gép még ezzel is nehezebben birkózik meg, nem hogy a 4K-val. 4K-n még egy GTX 1080 is izzad elég rendesen.
Én azt javaslom, hogy gyűjtögess még, és egy normális gépet rakj majd össze később, 80 ezerből még használtan is csak szart fogsz kapni, főleg ha újabb játékokkal akarsz játszani, felbontástól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!