Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ati Radeon X1600 Pro videókárt...

Ati Radeon X1600 Pro videókártya elég?

Figyelt kérdés
A fent említett videókártya elég lehet egy jól összepakolt gépbe (kb.: 120e Ft), amin 3d-s tervezőprogramokat akarok futtatni?
2010. jún. 1. 09:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
FDD?! Teúristen:D Ti láttatok az elmúlt 3 évben egyáltalán floppy-t? Ha csak nem kell valami régi speckós berendezéshez, akkor egy átlagos felhasználónak teljesen felesleges vásárolnia.
2010. jún. 1. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

"Ha tudnál bármit is az Asrockról, akk nem szíttad volna a konfigját, mondjuk táp télleg gagyi, de 4éve asrockom van, hibátlanul megy!"

Nem egy, hanem kb 30-40 összerakott ASrock-ra épülő konfiggal van tapasztalatom, valamint ennek többszörösét raktam össze ASUS ill. Gigabyte alaplapokkal. Az ASRock-ra épülő gépek nagy részét már javítani-cserélni kellett, valamint a legtöbb _irodai_ felhasználó jelezte, hogy lassú a gépe... ASUS/Gigabyte eszközöknél töredéke a meghibásodás és lassú működés. Az Adios-nak sincs semmi köze az Adidas-hoz. Attól, hogy _AS_rock közelébe sem ér az _AS_us-nak. Azt hiszem joggal és tapasztalatból formáltam meg a "BE NE KAPCSOLD" véleményt.

2010. jún. 1. 11:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyetérek az utolsóval. Igaz nekem csak 4 asrockal volt dologom illetve haveri körben lévő tapasztalatok. 2 teljesen tropára ment, 1nek az integrált hang krepált be, a 4. még megy, de ki tudja meddig. :) Azt a 3-4 ezer pluszt megéri a Gigabyte mondjuk.
2010. jún. 1. 12:09
 14/14 ThodEE GoD ***** válasza:
Sziasztok, biztos igazatok van, és nem kételkedem csak láttam H nagyon megy a vita az asrockról, szégyen nemszégyen nekem ez van, méghozzá apu a tescóba vette, de kifogástalanul megy. 2éves
2010. jún. 1. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!