GanjaSG kérdése:
Adott egy socket am2-es foglalat (hp dc 5850-es lap). Bele tudnék tenni egy socket am2+-os processzort? Például egy Phenom 9650-et
Figyelt kérdés
Egyszerű válaszokat szeretnék. Tudom, régi lap, de ez van. Ne az legyen a téma, hogy kula és dobjam ki!
Köszöntem!
2017. nov. 20. 15:28
1/7 anonim válasza:
Az említett processzort sajnos nem lehet a sima AM2 foglalatba beletenni. Minimum AM2+ kell neki.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Igen, támogatja, de az első geneerációs Phenom nem éri meg, a második generációs már jobban sikerült, sajnos nem találtam részletes processzortámogatási listát, csak ezt:
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Ezek szerint az am2 és az am2+ foglalat közt nincs fizikai különbség?
2017. nov. 20. 16:40
5/7 anonim válasza:
Igen, megegyeznek, a linkelt oldalon AM3 processzorok is vannak, azokat is támogatja, csak ha vásárolni akarsz, előtte utána kell nézni, hogy kipróbálta-e valaki ebben a gépben és működött-e
6/7 anonim válasza:
Az Am2 lapokba az összes Am2 processzor jó, Az Am2+ lapokban az összes Am2 és néhány újabb Am3 processzor működik amit a gyártó honlapja jelez. Általában ezek maximum 90w TDP-s sempronII, athlonII vagy alacsony órajelű és kisebb L3 phenomII processzorok.
7/7 anonim válasza:
Az általad keresett Phenom 9650 viszont tökéletes lenne neked, hiszen ebben a lapban az AM3 procik nem tudnának többet. És egyébként sincs semmi különösebb különbség csak a DDR3 memóriavezérlő és a picit nagyobb de még mindig lassú harmadszintű gyorsítótár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!