Milyen számítógép lenne jó alap meg alapnál kicsit magasabb szintű munkára és programokra?
Vidikari kel ,hogy legyen benne mert egy kicsit magasabb szintű programokat is használok ezekkel kéne dolgoznom Lazurus,Excel,World,PowerPoint,ServicePad,ViperXF az ,hogy milyen vga-t veszek és ,hogy milyen házat veszek hozzá csak az a kérdés ,hogy mit fogtok válaszolni,nos vga-ból azért gondoltam úgy ,hogy nem a GeForce 210-et vagy a GT 610-et veszem mert az gondolom munkánál is be lépő szintnek számít a 10-es kártyák ,és ezérz mentem fel a 7-dik generációra és gondoltam úgy ,hogy veszek GT 710-et ,nem tudom ,hogy a gt kártyáknál munkában a második számjegy számít e játékokkal egyátalán nem játszok én csak szerkeztésre meg munkára használnám a gépem ezt a vidikarit néztem ki magamnak úgy gondoltam ehez hűtés nem nagyon kel a videókártyára ha már játékkal úgysem játszok ezért úgy gondoltam ez jó lesz [link]
vagy ha használtan nézzük bár inkább ujjonan vennék csak akkor ,ez használtan nem tudom tegyek e akkora kockázatot ,hogy meg vegyem [link]
gépház meg ez lenne [link]
na meg még talán tápegységek közül van 3 amit ki néztem [link] de nem tudom ,hogy ez jobb lenne [link]
és már csak a többi alkatrészt nem tudom ,hogy mit vegyek bele?
gt1030 és az mindennel boldogulni fog, mellé 20-25 ezerért egy használt gép, pl ez:
A vga-t cseréled 1030-ra és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!