Autós játékokhoz (PC) való kormányból melyik lenne nekem jó választás?
Jó fele keresgélsz. A T150RS van 3 pedállal is. Nem sokkal drágább az alapmodellnél. Az alá nem mennék.
De jelenleg a legjobb ár-érték arányú kormány a Logitech G29. Volt jopár Logitechem (Driving Force Pro, Driving Force GT, G27), majd egy Thrustmasterem (T500RS a TH8A váltóval, ami jó, de nagyon sok sebből vérzik, főleg ahhoz képest, hogy mennyibe kerül...), aztán fél év használat után eladtam és vettem egy G29-et a váltóval együtt. Nagyon elégedett vagyok vele, nem tervezem cserélni, Neked is mindenképpen ajánlom. Még a T500RS-től is sokmindenben jobb (felfogatás, nem kalibrálódott el egyszer sem, strapabíróság, a váltó jobban át van gondolva [nem rakod véletlenül 5 helyett 7-be], a pedálokból nem lazulnak ki a csavarok stb. És a vezetési élmény kb ugyanaz), biztos vagyok benne, hogy a T150-nél is.
Esetleg PC-re opció lehet használtan egy Logitech G27. Viszonylag olcsó, és ugyanazt tudja mint a G29, csak nem PS4 kompatibilis. Inkább vennék G27-et, mint T150RS-t. Bár biztos nem rossz az sem, de én inkább mást néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!