Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lesz, ha nem tud frissíteni...

Webnyelv kérdése:

Mi lesz, ha nem tud frissíteni a gépemen a Windows 10?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom, Windows 10 volt rajta, amikor vettem, és 32GB hely az eMMC-n. Ez a 32GB kezd betelni, minden Windows frissítés után egyre kevesebb a hely. A dokumentumaim nem foglalnak számottevő helyet, mert leginkább csak szövegfájlokkal dolgozom. Legutóbb azt írta a gép, több szabad helyre lenne szüksége a Windows frissítéséhez. Jelenleg olyan 7-8 GB szabad hely van. Nekem a dokumentumaimmal még 1-2 GB szabad hely is bőven elég lenne.

Mi fog történni, ha nem tudok frissíteni? Fogom tudni használni, elindítani a Windows-t akkor is? Ezt fontos lenne tudnom, mert munkára is használom, és nagyon rossz lenne, ha ilyenkor egyszer csak azt írná ki, nem használhatom, mert nem tudott frissíteni.

2017. nov. 17. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Takarítóprogramot kellene lefuttattnod, mert a böngészőkkel óriási mennyiségű .TEMP fájlt is letölt.

Ezt töltsd le, telepítsd és hetente futtasd le.

[link]

A CCleaner Free kell.

2017. nov. 17. 12:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni, de előbb-utóbb így is kevés lesz a hely a frissítéshez. Ha egyszer tényleg nem fog tudni már többet frissíteni, akkor is fogom tudni használni a Windowst?
2017. nov. 17. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire parázol akkor tegyél bele egy nagyobb ssdt.
2017. nov. 17. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
A Windows 10-ben a [Gépház > Rendszer > Tárterület] menüben a Tárterületsegéd képes rá, hogy automatikusan törölje nekünk a felesleges és ideiglenes fájlokat, valamint a Lomtárban lévő tartalmat. Ehhez csak egy csúszkán kell bekapcsolnunk a funkciót. A [Lemezkarbantartó > Rendszerfájlok törlése] menüben a Windows korábbi naplófájljait és az egyebeket is eltakaríthatjuk.
2017. nov. 17. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
A win 10 az őszi nagy frissítéssel csinált nálam egy windows old mappát. Ha a frissítés után semmi gond nincs vele, azt is lehet törölni. Már ha van nálad ilyen. Azonkívűl az ütemezett biztonsági mentést is ki lehet kapcsolni. Én manuálisan szoktam az ilyesmit intézni. De amúgy érdemesebb lenne tényleg nagyobb ssd-t venni. Azért 32 gb molyfing.
2017. nov. 17. 20:38
 6/6 AntZ ***** válasza:

Itt vannak a windows frissítések (azok is, amiket már feltelepített a rendszer!):

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

Nyugodtan törölheted, ennek a mappának a tartalmát.

2017. nov. 18. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!