Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akad az egér a pc-men?

Miért akad az egér a pc-men?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég vettem egy használt gépet. A konfig: intel core2 e6350 1.86ghz a VGA az alaplapi intel gma 3000 387mb,4gb ddr2es memoria, és win10pro 64bit operácios rendszer fut rajta szóval az a probléma hogy a billentyűzetbe bele öntöttem a kávét azt nem használom azóta és azóta eléggé akad az egér például videó nézésénél ,játékba is már néztem másik gépen is de ott nem akad ,van kb vagy 10db USB port a gépen mindegyiket ellenőriztem és ugyan úgy akad mindnél zavaró hogy akad az egér mint állat.

Szóval szerintetek mi a probléma?

Előre is köszi!

2017. nov. 17. 08:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám valami live linux-al ugyanezen a gépen. Ha ott is akad, akkor hardveres probléma. Ha nem, akkor szoftveres. Utóbbi esetben a windows újratelepítése talán megoldja a problémát. Bár lehet,hogy az alaplap chipset driver-ét vagy az usb drivert kell csak feltelepíteni.
2017. nov. 17. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!