Most akkor ez hogy is van. CPU-t akarok venni a webshop-ban ahol néztem a BOX és a "Dobozos" nem ugyanazt jelenti?
Figyelt kérdés
i3-7100-at akarok venni.Van egy webshop ahol nézelődtem.2 faja i3-7100 van,az egyiknél a csomagolásra "BOX" van feltüntetve,a másiknál "DOBOZOS HŰTŐVEL".Én Úgy tudtam,hogy a BOX az hűtőt is tartalmaz,vagy tévedek?És az áruk sem egyforma.Belinkelem,hogy miről beszélek:
1. [link]
2. [link]
Légyszíves magyarázza már el nekem valaki a jelöléseket a processzoroknál,lehet hogy lemaradtam pár körrel.Előre is kössz!
2017. nov. 16. 07:03
1/2 anonim válasza:
Tök ugyan az mind a 2 dobozos ventis verzió.
Az lehet hogya termék duplikálva került ki az oldalra és azért nem egyforma az ára mert más beszállítótól jön.
Webshopban dolgozom és elő szokott fordulni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. nov. 16. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!