Ez a laptop megfelel az elvárásaimnak?
Nem igazán értek a laptopokhoz, de most kellene egy újat vennem, mert a régi haldoklik. Igazából én főleg internetezésre, Leauge of Legends-re, valamint Adobe Photoshop és Premier Pro-ra használnám csak. Ha ezekhez gyenge a masina, akkor melyik része az ami miatt nem jó (pl. processzor stb.) Vagy esetleg 100.000 forint értékben tudtok valamilyen notebookot, ami az igényeimet lefedi?
Lehet, hogy ez a laptop még ahhoz a gyenge gépigényű játékhoz is kevés.
A játék gépigényét nézd meg, egyből kiderül.
Minimum 2GHz -es proci, 1920x1200 -as képernyő felbontás.
A laptopban 1,1 GHz-es proci van, igaz, hogy két magos, de nem biztos, hogy elég neki.
Ha összehasonlítasz egy laptopba való i7 -es, meg egy asztali gépbe való i7 -es procit, ég és föld a kettő teljesítménye.
Szóval, nem biztos, hogy megfelel. Photoshophoz meg főleg nem, mivel csak 4GB RAM van a laptopban.
Nálunk ehhez hasonló kaliberű gépek vannak a cégnél irodai használatra (Office, levelezés, internet), tehát semmi extra és panaszkodnak rá a kollégák, hogy lassú mind.
Nem mondom, hogy nem fog menni rajta a játék, lehet, hogy megy, de a memória kevés a komolyabb Photoshop munkákhoz.
Megnyitsz egy 4-5MB -o képet, módosítasz rajta két lépésben valamit és lefagy, akkora memória igénye van a fotós programnak.
Kifelejtettem, bocsi..
a laptop képernyőjének a felbontása 1366x768 pixel.
Hát ha igazi lol élményre vágysz, akkor újon laptopot hozzá 100.000 alatt nem igazán lehet kapni.
Ez a processzor már a gyengébb progamokhoz is gyengécske.
Ha mindenképp újat szeretnél 100.000 alatt, akkor ezt tudom ajánlani:
, de csodát nem lehet várni ebben az árkategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!