Ez a gép megéri az árát (használt)?
Figyelt kérdés
Egy régen összerakott "erőmű" volt.
Csak mára lement az ára,de szerintem használtba ez veri a sokkal drágább újat is,és szerintem évekig jó lesz.
I7 3770k Nőctua toronyhűtővel,de valami hatalmas 2 ventis.
Asus P8Z77-V PRO alaplap
4x4 GB 1866-os kingston ram.
240gb hyper fury ssd meg 1 tb hdd barracuda seagate.
ami új benne az:
a táp és a vga
egy fsp raider 2 gen táp 650w és egy MSI RX 480 vga 4gb,a tápra 2 év 4 hó ,a videókátyára 2 év 1 hó gari van.
160 ez így .
2017. nov. 14. 12:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem ennyiért nagyon korrekt áron van.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze ház nélkül ,mert nagy kocka gamer házban volt,azzal 200 lenne,de van itthon egy zalman z11 házam,abba beépítjük,néztem befér a torony hűtő.
2017. nov. 14. 12:28
3/5 anonim válasza:
160-ért megéri teljesen.
Reméljük a vga-t meg nem bányászásra használták.
4/5 MGéza válasza:
Korrekt ár. Proci lappal együtt 70k, vga 70k és még ott a többi is. Azt is mondhatjuk hogy szinte ingyen kapod.
5/5 A kérdező kommentje:
A VGA egy cserés darab,mert a régi megmurdelt magában,és a számlaárát plusz rátett valamennyit ~1 éve,pcx-es darab.
Ismerem a srácot,videókat vágott,photoshopolt meg nagyba tolta a játékot.
2017. nov. 14. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!