Kompatibilis konfig-e az alábbi? Illetve minden rendben van-e vele?
A konfig
Proci:i5-7400
VGA: Gigabyte gtx 1050 ti oc
Alaplap Gigabyte b250m-
Ram: crucial 8gb ddr4 2133 cl15 mhz single
Táp:Corsair vs550(550w)
HDD: WE caviar blue SATA 3 64 mb
Ház: zalman z1
Ez lenne. Ha valamit rosszul írtam, vagy több info kell jelezzétek. Ezek mellé lenne majd egy AOC G2460PF 144hz-s monitor. Futtatni szeretném:CSGO (de azt tudom, hogy ez jól menne), valamint PUBG (erre azért kiváncsi lennék,hogy lehetne-e élvezhető módon futtatni, persze néztem vidiket meg minden, de saját tapasztalatokat elfogadok.) Kösz a válaszokat előre is!:)
Úgy néz ki a az utolsó szavakat levágta a felsorolásnál valamiért szóval kiegészítem ami hiányzik a vegéről:
VGA: windforce
Alaplap b250m-d3h
HDD: 7200RPM
Ram: ranked
Ház: Zalman z1 neo
Kompatibilis, teljesen korrekt gép, a táppal sincs igazából semmi probléma. Bár én is inkább egy FSP HEXA+ 500W, Corsair CX450M, esetleg Be quiet! 500W System Power 8, vagy Be quiet! Pure Power 10 400W. Ezek 14-17 ezer Ft között vannak.
Azért is érdemesebb erősebb tápot venni, mivel a proci még jó pár évig megfelelő lesz, viszont a videokártyát hamarabb kell majd cserélni ha normálisan akarsz játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!