Lenne kereslet normális, jó árban lévő "egybepc"-kre?
Mondjuk erre lenne?
Ryzen 3 1300x (húzva 3.6ghz-ig, gyári hűtő elég?)
Gtx1060 3gb (húzva, +150mhz)
Asus prime b350m-k
Corsair vengeance lpx 3000mhz 2x4gb
Seagate Barracuda 1tb
Zalman z3 plus (fehér)
Antec EarthWatts 380w
Ár: 204.999 Ft
Ezt én sem értem.
Sokkal jobb minőséget képvisel mint az összes belépő kategóriás táp, és nem is túl drága.
Számlaképes leszel? Feketén?
Nem lehet versenyezni a tisztességtelen nagyker-kedvezmények miatt, csak az ÁFA trükköző már befutott kiskerekben érdemes vásárolni. Azt meg bárki megteheti, gépet is összeszerelik kérésre, akár háztól-házig garancia stb.
Akkor te miben nyújtanál mást? Az ilyen gépek általában a tápegységen véreznek el illetve az aránytalan cpu/vga pároson.
A tiedet sem mondanám nagy eresztésnek, tápban 8cm venti? 17A-15A ágak? 17A = 204W, procin kívül mindenre. Plusz még tuningolnád? Szerintem hangos lenne terhelésen.
Minek 2x4 ram? Semmi jelentősége.
Ryzen 3 1300X? Akkor még 7 ezer és R5 1400.
+13E és ott a 6Gb verzió.
A memória árak úgy elszálltak DDR4 esetén, hogy szinte csak használt gépet ajánlanák, i5/i7+ddr3 rammal, sokkal olcsóbban kijön.
Aki nem ért hozzá és bedől a gamer kábításnak, azt úgy sem győzöd meg mert nem is kérdez. Aki meg kérdez annak meg ajánlanak itt jó gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!