Miért kapcsol kia laptop? 7 hónapos lenovo laptop minden ok nélkül leáll. Az új windows 10 frissítés után kezdtem el tapasztalni a hibát, volt hogy pont 2 óra múlva kapcsolt ki ismét.
Minek telepítesz olyan frissítéseket, amikről nem tudod min javít bármit is?
Nem célszerű minden sz...rt felrakni, mert egyrészt minden foltozás után lassul a rendszer (szűz rendszer 30mp alatt elindul, minden frissítést felpakolva 2:30 és a rendszer még mindig üres, csak frissítésekkel teli), másrészt a "biztonsági frissítés" sok esetben nem is biztonsági, illetve egy magánembernek nincs is rá szüksége. Én céges rendszergazdaként csak a kritikus frissítéseket telepítem, amire valóban szükség is van és minden gép hibamentesen fut.
Mottóm: "Ami egyszer működik, minek piszkáljak hozzá?"
Szóval a fejetlen frissítgetések helyett, inkább gondold át, hogy érdemes-e telepíteni valamit... hiszen látod az eredményét.
Annó outlook esetében adott ki a MS egy olyan frissítést, amit nem lehetett eltávolítani, ám teljesen leállította a spamszűrését a programnak és csak 3 hónap elteltével adta ki a "javításnak" a javítását... addig pedig szívhatott az ember. És ez csak 1 példa volt a sok közül. A "kötelező" eltávolíthatatlan frissítései pl. a legális corporate licenszet érvénytelennek állították be, így bár céges gép volt, a hosszas levelezés helyett inkább "feltörés" lett a vége... még annó az XP-s korszakban.
Szóval nem minden jó, ami új!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!