Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen asztali DVD lejátszót...

Milyen asztali DVD lejátszót vennétek 10 és 20 ezer forint között?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy ez számítástechnikai kérdés-e, de ide volt a legmegfelelőbb szerintem...

Szóval most vettem egy Samsung FullHD LED TV-t, és kellene hozzá egy DVD lejátszó. Tudom erre Blu-Ray lenne a legmegfelelőbb, de most nemigen van rá pénzem... Szóval egy olyan asztalira lenne szükségem, amin természetesen van HDMI kimenet és amin szerintetek nagyon jó lenne a tv-mhez... Plusz van egy Genius fadobozos 5.1 hangrendszerem, amit a TV-re nem tudom rácsatlakoztatni mer a TV_n optikai kimenet van, az én rendszeremen meg nincs, annál gyengébb kategória. Szóval összefoglalva egy normális minőségű DHMI csatlakozós, 5.1-es asztali DVD lejátszót szeretnék...

Néztem egy Oriont ( [link] de annyira nem dicsérik fórumon, szóval légyszi segítsetek!

Köszi előre is!

2010. máj. 31. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:

plusz 8 ezerért már vehetsz blu-ray lejátszót :D:

[link]

2010. máj. 31. 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet,de már a max. 20.000-hez is úgy jutottam el, hogy még egy picit hozzátenni még egy picit, de annál többet már tényleg nemigen tudok. Ráadásul inkább veszek dvd lejátszót kicsit normálisabb minőségben és kategóriában, és majd ha lesz rá pénzem, akkor veszek Blu-rayt, de akkor nem a legolcsóbbat, ha érted mit mondok. Ráadásul megnéztem ezt amit írtál, de ahogy láttam nem volt sima 5.1 kimenet, csak digitális, és akkor vennem kéne még 60.000 ér egy olyan hangrendszert.... :) Szóval érted, de azért köszi :)
2010. máj. 31. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!