Azért nem indítja el a gépem a játékot mert nagyon gyenge hozzá vagy, mert em támogatja a dx 11-et a kártyám?
Azért nem indítja el a gépem a játékot mert nagyon gyenge hozzá vagy ,mert em támogatja a dx 11-et a kártyám? Most direkt meg próbáltam le tőlteni egy jó játékot ami kevés helyet foglal azért ,hogy teszteljem ,hogy a gépem el indítja e játékot ,és nem indította el sajnos ,és most ez azért van mert annyira gyenge a gépem ,hogy még csak lagosan sem indul el vagy mert nem támogat a kártyám dx11-et a konfigom:
AMD Athlon 64 X2 5200+
Radeon HD 3650
3'5 GB RAM
GA-MA69G-S3H
Gembird CCC-PSU7 550W
Ez a konfigom 2008-ban vásároltuk ,gondolom az én kártyám az ,még úgy részben sem kapott DX11 támogatást itt egy videó ami meg is mutatja mit csinál a játék mikor be akarok lépni https://www.youtube.com/watch?v=T3hUSXxqHl0&feature=youtu.be
nos akkor mi lehet a nagyobb gond?
CPU: Intel i5 or better CPU: Intel i5/7 second generation or better
RAM: 4 GB RAM RAM: 8 GB RAM
GPU: Nvidia GTX 560 or better GPU: Nvidia GTX 970 / AMD R9 290
DX: Version 11 DX: Version 11
Tárhely: 8 GB available space Tárhely: 8 GB available space
Hang: Any sound card Hang: Any sound card
Megjegyzés: For VR, please refer to the recommended configuration.
Kevés a géped. Ram és videokártya elsősorban. Nem tudom jobb kártyával és több rammal mit tudhat a procid, de gondolom az is már jó régi.
Ez igen, nem kis lecke ez sem.
-játékra jó legyen
- Hardveres dx11
- és persze fillérekből
5-ből totálisan felejtős a te igényeidnek megfelelőt!!
7-ből is csak kisebb szerencsével, ami megfelelő lenne talán talán az a radeon hd5770, ennél lejjebb felesleges menni mert úgysem lesz számodra megfelelő a teljesítménye. A hd 5670 sem lenne rossz végülis, csak 1000ftal olcsóbb viszont dx11-ben kb majdnem bárhol elvérzik már, ezért azt neked nem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!