Új töltővel nem töltődik a dell laptopom?
Figyelt kérdés
Vettem egy univerzális töltőt, mert sürgősen kellett, papíron Dellhez is jó. Igen ám, csakhogy nem töltődik az akksi. Hálózatról simán megy. Már próbáltam azt, hogy eltávolítottam az eszközkezelőben, amit kell, de semmi eredmény. A töltő jó, az akksim is jó volt még reggel.2017. nov. 10. 12:30
1/2 anonim válasza:
Tud legalább annyi wattot mint az eredeti töltő?
Egyébként pedig detektálja, hogy támogatott töltőt használsz-e. Nekem még azt is észreveszi, ha egy L alakú adaptert teszek a végére, akkor ugyanúgy nem tölt (csak nem merül az aksi) mint ha egy kisebb teljesítményű eredeti töltőt dugok rá.
Úgyhogy szerintem eredeti vegyél, ha tölteni is akarod.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen. Az eredeti töltőm 65 Wattos, ez pedig 70. A Volt stimmel, állítható. Köszi a választ, akkor ezt visszaviszem. Sajnos más nem volt, de hétfőig kibírom vele.
2017. nov. 10. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!