Miért indul újra a gép csak játék közben?
Figyelt kérdés
Helló! Adott egy gép az alábbi perifériákkal:Gigabyte f2a88xm-hd3 alaplap, amd athlon x4 740x proci, sapphire radeon rx550 4gb vidkari, WD 1tb winchester, kingston hyperx fury fekete 8gb 1600mhz memória, crossair vs450 táppal, és olyan gondom lenne hogy ha csak internetezek vagy filmet nézek minden tök jó de játék (ETS2,ATS)közben van úgy hogy 10 perc elteltével újraindul a gép! AIDA64 stressz tesztje 20 perc után alaplapra 32fokot, procira 50-52fok, merevlemezre 28fokot írt, performancetest progival videókártya benchmarkot végigfuttatva 61 fokot mért úgy hogy 1360rpm-en volt a ventije. tesztek futtatása közben sem indult újra a gép! Ha a vidkarinak sok a 60 föleg hosszab távon pl játékközben és amiatt indul újra mit lehet ekkor tenni? esetleg egy újrapasztázás segítene pedig csak 1-2 hónapos a kártya vagy kevés neki a 450w terhelés alatt? probáltam a venti sebességen állítani és hogy milyen hőfokon kapcsoljon be de akkor sem jártam eredményel! Köszönöm a segítséget2017. nov. 6. 16:33
1/1 anonim válasza:
Szerintem az lehet amit kiírtak a mérések is. Túlmelegedett. Nekem is ez van, viszont nekem hosszas játék után AMD procival áll le. Nagyon semmit nem tudsz tennin a túlmelegedés ellen. Maximum ha sokkal erősebb egyben drágább hűtőt veszel hozzá. Esetleg lebontod a gépháznak a falát és asztali ventillátorral fújatod. De többet érsz szerintem egy új hűtővel. Ennyit tehetsz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!