Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez milyen kábel lehet?

Ez milyen kábel lehet?

Figyelt kérdés
Csatolok 3 képet, biztos valami számítógépbe való kábelekről van szó, én nem értek hozzá, csak szeretném eladni. Egy GLS csomagban találtam 5 ugyan ilyet, szeretném tudni hogy mi ez és mire való és hogy kb mennyit érhet. vadi új természetesen..csak valaki megrendelte és nem vette át én meg olcsón felvásároltam (bár ez nem lényeg) A válaszokat előre is köszönöm

2017. nov. 6. 10:17
 1/7 A kérdező kommentje:
2017. nov. 6. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Az első nekem sata adatkábelnek tűnik, a másik kettő pedig 6 és 8 pines tápcsatlakozó.

Az egészért kérhetsz szerintem úgy 300-400 Ft-ot

2017. nov. 6. 11:45
 3/7 A kérdező kommentje:
mind 3 képen ugyan az van, de így már el tudok indulni a keresésben hogy mi lehet ez valójában, köszönöm a válaszod! :) Gondoltam hogy filléres holmi, már ha egyáltalán kell ilyen valakinek.
2017. nov. 6. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ok, mondjuk számolni sem tudok:)
2017. nov. 6. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:

A képeken PCIE 6+2-s csatlakozó van.

- Semmit nem ér, pláne hogy a másik végéről hiányzik amit bedugsz a tápba.

"Az első nekem sata adatkábelnek tűnik,"

SATA? Te se láttál még akkor SATA-t

Milyen képeket nézegetsz Te? Mit szívtál? -abból kell nekem is.

2017. nov. 6. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:

-előző vagyok

Mondjuk lehet, hogy bányagéphez rendelték vagy pl szerver táp átalakításához.

-Na, jó 1-2 csokit vagy 1-2 sört megérhet.

2017. nov. 6. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm második válaszoló! Akkor nem pazarlom az időm hogy meghirdessem. Van egy ismerősöm akinek informatikai üzlete van, oda adom neki hátha tud vele kezdeni valamit. Úgyis mindenben a segítségemre van ha kell :) Ja és kár összeveszni egy kérdés alatt :)
2017. nov. 6. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!