Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen AMD, INTEL proci mellé...

Milyen AMD, INTEL proci mellé volna ideális vidikari a gtx 750ti 4gb? Lehet régebbi proci is nem kell a legújabbal előjönni:DD

Figyelt kérdés
amd,intel,Nvidia

2017. nov. 5. 18:43
1 2
 11/13 szántóvető ***** válasza:
jaa..ha bányászatról van szó akkor valószínű lenyomják.
2017. nov. 6. 16:41
 12/13 A kérdező kommentje:
nem valószinű hanem tuti és játékban sem tud 2-szer annyi FPS-t produkálni a gtx 1080ti mint egy rx 580-as hidd el.Nem kell Fanboy-kodni szántóvető.Elismerem hogy 1 gtx 1080ti vs rx 580 csatában alulmaradna az RX de korántsem úgy hogy fele annyi FPS....
2017. nov. 7. 20:12
 13/13 szántóvető ***** válasza:

hohó pillanat,álljunk már meg egy szóra!

-mikor állítottam hogy az 1080 ti 2x annyi fps-t tud mint az rx 580?

mikor hoztam fel példaként az 1080-at?amellett hogy nem is arról szólt a kérdés,pont te példálóztál vele..

" és játékban sem tud 2-szer annyi FPS-t produkálni a gtx 1080ti mint egy rx 580-as hidd el"

erre én fanboykodok?

"az árából kijön 2 rx 580as és amellett hogy marad 200 euró a zsebemben a 2 kari simán lenyomja az 1080ti-t:DDD"-erre írtam hogy"dehogy nyomja le"

https://www.youtube.com/watch?v=dWsNoVpBZVA

nem te vagy a fanboy véletlenül?

2017. nov. 7. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!