Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől eshet még mindig az FPS?

Mitől eshet még mindig az FPS?

Figyelt kérdés

BF1-ben rendre beesik az FPS 60 alá, pedig a gépnek elég simán kéne vinnie.... Nemrég bővítettem a RAM-ot, gondolván, hogy ez megoldja, de nem hozta a várt eredményt.

I5-6500

Asrock H110M-ITX

Hyperx fury 8gb ddr4 2400 és G.Skill 8 gb ddr4 2400

RX480 4 gb

Más játékokban is simán beesik 60 alá, pl. division-ben, annak ellenére, hogy egyes beállításokat visszább vettem.

2017. nov. 5. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos a winchester nem tudja tartani a dolgokat.

de lehet csak a játékban van hiba.

2017. nov. 5. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontosan mennyire esik le az FPS és milyen gyakorisággal? Az hogy nem stabil 60FPS-ed van az normális. Windows milyen? Driver minden hardvernél frissítve?
2017. nov. 5. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
win10, az fps meg tök random. van, hogy 64 főnél, "tömegben", füsttel minden szarral stabilan elviszi, de van, hogy egy-egy nagy tér miatt beesik akár 45-re is. Kissé idegesítő, egyébkén a latency is gyakran magas, de gondolom az önmagában nem okozna fps gondokat. nyilván itt ultra beállításokat kell érteni, de BF-ben pl, próbáltam ezt-azt levenni, de akkor is be-be esik (vagy minden gond nélkül viszi, attól függ milyen kedve van).
2017. nov. 5. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
a proci a ludas, nálam is ez van, csak i5 4690k-val, alap órajelen esik elfele 40 körülire, de ha felnyomom 4-4.3 GHz körüli értékre, máris nem csinálja.
2017. nov. 5. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!