Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egérpad olcsón? HyperX Cloud?

Egérpad olcsón? HyperX Cloud?

Figyelt kérdés

Milyen egérpadot ajánlotok 5000Ft környékén?

HyperX Cloudbol megéri a II-t venni, vagy egyáltalán jó választás?

2017. nov. 4. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem most ez az egyik bestbuy:

[link]

Ez a HP Omen egy Steelseries gyártmány, Qck+ a vastagabbik változatból.

Esetleg még Steelseries Qck-k, illetve a Cougar is jó egérpadokat árul.

A HyperX Cloud (II) nem egérpad, hanem headset, így nem tudom mire gondolsz pontosan.

2017. nov. 4. 02:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van, és azt gondolom, nem kell ettől jobb egérpad. Nagy, vastag gumírozott, könnyen tisztítható.

[link]

Mondjuk annyi, hogy nincs rajta semmilyen felirat ami neked kell, így nem is lehet vele menőzni.

2017. nov. 4. 05:57
 3/5 MGéza ***** válasza:
Mekkora kell, milyen vastag? Ajánlom a Glorious Xl-t, ami 2mm, nagyjából árban is ott van mint a Hyperx padok.
2017. nov. 4. 06:19
 4/5 A kérdező kommentje:
A HyperX Cloudnal a fejhallgatóra gondoltam (bocsi, tényleg félreértető)
2017. nov. 4. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Az már egy külön kérdés?

Cloud II nem éri meg az I-hez képest. Amennyire követtem csak egy külső DAC-t adnak hozzá, ami valószínűleg még rosszabb minőségű is, mint az integrált hangkártyában lévő. A virtuális 7.1, meg kutyafüle nem kell bedőlni.

Van egy Stinger kiadás is, de ezt nem nagyon ismerik az emberek. Én nem venném a Cloud ellenében, mert a kialakítás is kényelmetlenebb és sérülékenyebbnek tűnő, illetve valószínű, hogy a hangon is spóroltak.

Ha nem kell headsetes mikrofon, és nem baj, ha valamennyire kiszűrődik a zaj, akkor ezzel jobb árban megkapod a Cloudot:

[link]

Ez echte ugyanaz a fejes. Ugyanaz az 'OEM' kínai gyártó, csak a címke és a színek mások. Ez nem ritka jelenség.

2017. nov. 5. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!