Egérpad olcsón? HyperX Cloud?
Milyen egérpadot ajánlotok 5000Ft környékén?
HyperX Cloudbol megéri a II-t venni, vagy egyáltalán jó választás?
Szerintem most ez az egyik bestbuy:
Ez a HP Omen egy Steelseries gyártmány, Qck+ a vastagabbik változatból.
Esetleg még Steelseries Qck-k, illetve a Cougar is jó egérpadokat árul.
A HyperX Cloud (II) nem egérpad, hanem headset, így nem tudom mire gondolsz pontosan.
Nekem ilyen van, és azt gondolom, nem kell ettől jobb egérpad. Nagy, vastag gumírozott, könnyen tisztítható.
Mondjuk annyi, hogy nincs rajta semmilyen felirat ami neked kell, így nem is lehet vele menőzni.
Az már egy külön kérdés?
Cloud II nem éri meg az I-hez képest. Amennyire követtem csak egy külső DAC-t adnak hozzá, ami valószínűleg még rosszabb minőségű is, mint az integrált hangkártyában lévő. A virtuális 7.1, meg kutyafüle nem kell bedőlni.
Van egy Stinger kiadás is, de ezt nem nagyon ismerik az emberek. Én nem venném a Cloud ellenében, mert a kialakítás is kényelmetlenebb és sérülékenyebbnek tűnő, illetve valószínű, hogy a hangon is spóroltak.
Ha nem kell headsetes mikrofon, és nem baj, ha valamennyire kiszűrődik a zaj, akkor ezzel jobb árban megkapod a Cloudot:
Ez echte ugyanaz a fejes. Ugyanaz az 'OEM' kínai gyártó, csak a címke és a színek mások. Ez nem ritka jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!