Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri low profile vga-t venni?

Megéri low profile vga-t venni?

Figyelt kérdés
GT 1030at akarok venni és a low profile majdnem 5.000-el olcsóbb. Jobban megéri azt venni ha gamingre használnám vagy jobban járok ha ráfizetek még?

2017. nov. 3. 20:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
"Jobban megéri azt venni ha gamingre használnám vagy jobban járok ha ráfizetek még?" A kérdés lényege végső soron szerintem ez, ugyanis a célja az, hogy gaming-re használja a kártyát. Az, hogy low profile vagy sem már lényegtelen, de alapvetően ha az általam idézett kérdésre válaszolok megválaszolom a fő kérdést is. Mutass olyan low profile kártyát amit megéri gaming-re használni. Bizonyos limitekkel, kompromisszumokkal tuti megéri, de amúgy nem. Tehát a fő kérdésre is a válasz nem, csak hogy tisztázzam a gondolatmenetemet (ami szerintem egyértelmű).
2017. nov. 4. 19:32
 12/19 anonim ***** válasza:
#11 Ne dönts el helyette olyasmit, amit ő már eldöntött. Gt 1030-at vesz, pont, pipa. A kérdés csak a low profile-nem low profile volt. Ne láss többet a kérdésbe, elég konkrétan fogalmazta meg.
2017. nov. 4. 20:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Jó, ne bonyolítsuk tovább... De azért még tisztázásképp. Nem döntöttem helyette. Ha meg annyira eldöntötte már, hogy LP kártyát vesz akkor meg minek a kérdés... Elvileg akkor totál értelmetlen volna kérdezni. A továbbiakban nem reagálok a cirkusz elkerülése érdekében, tekintsük ezt lezártnak.
2017. nov. 4. 20:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Még mindig nem sikerült értelmezned a rohadt kérdést? Az volt a KÉRDÉS, hogy LP kártyát vegyen-e. Az NEM volt kérdés, hogy 1030-at vegyen-e. Sikerült már felfogni?
2017. nov. 4. 21:04
 15/19 A kérdező kommentje:
#8 #10 köszönöm a választ :) a gyengék kedvéért a kérdés arra irányult hogy a lp kártya gyengített-e esetleg bírja-e hűteni a kártyát ezért írtam hogy gamingre használnám azaz értelem szerűen meghajtanám. Nem voltam rá kíváncsi hogy más kártyák mennyivel jobbak.
2017. nov. 4. 21:45
 16/19 A kérdező kommentje:
Egyébként #1 nem gyökérkedtem szerintem örülök hogy megdolgoztál a 1050tiért nekem meg 2havi zsebpénz ez a 20.000 azért számítana ez az 5000 is.
2017. nov. 4. 21:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért az e pénisz-t oda kellett írnod. :)
2017. nov. 5. 09:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Rendben, kérdező. Én nem is mondtam, hogy gyökérkedtél. #1 #6 #7 #11 #13 válaszok voltak az enyémek. Ebből adódóan én nem 1050Ti-t használok, ezt le is írtam :D
2017. nov. 5. 23:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Amúgy tudom milyen így fillérekből gazdálkodni, szóval megértem ha még egy ezresen is spórolsz, nekem ezt nem kell ecsetelned :)
2017. nov. 5. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!