Milyen processzort kellene vennem?
Figyelt kérdés
Nos jelenleg van egy fx-8350 procim. De leszeretném cserélni inkább egy intelesre. 30 000 és 40 000 Ft lenne azaz összeg amit adnék érte. Egy GTX 1060(3GB)-hoz kellene. i3-7100-ra gondoltam elsődlegesen.2017. nov. 3. 13:44
11/13 anonim válasza:
Szerintem tudom drága de egy ilyen videókártyához kell az i5.
12/13 anonim válasza:
#10.
Mondjuk én nem dohányzom így nem tudom de ott gondolom a minőséget fizeted meg, nem csak nevet.Én is ragaszkodok pár márkához hogy milyen cipőt vagy milyen épp üdítőt veszek.
De a hardvereknél ez máshogy van, itt konkrétan addig érzel különbség a 2 cég CPU-ja között amíg összeszereled és feldobod a driver-ket.
Utána pedig már mind 2-nél csak a teljesítmény dönt, illetve hogy mit tudsz belőle kihozni mint felhasználó.
Okostelefonoknál meg megint más, az még összetettebb.
13/13 anonim válasza:
Ha mar price to performance,Z170 lap,i5-6400/6500,meg egy szep nagy huto.felhuzod 4.7GHz-re mint en,es az itt felsorolt osszes procit megeszi vacsorara.sot,8th gen procikat is,ha nem a kinalat legtetejet nezzuk.200+ pont cinebench singlethreadben,meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!