Milyen jó ár-érték arányú Wifit ajánlatok, ami 2 falon keresztül tud menni az internet?
tehát látják a gépek, de nagyon ingadozik, valamikor percekig nincs majd visszajön kicsit..
Most fogom kipróbálni a TP Link 1043ND 3antennás routert.. de mondjuk már nem mai..
szerintetek milyen kéne? jó lenne ez? ezután fizetném.. próbára kapom.. egyelőre árát sem tudom..
köszi!
Tegyél félútra egy repeatert.
Van olyan is, amit csak a konnektorba kell dugni és kész (beállítás után persze).
Állítólag az első generációs 1043ND -nek erősebb a Wi-Fi -je, pedig csak 3*3 dBi -s antennákat kapott, az utána következők ugyan fejlettebbek hardveresen, de gyenge bennük a Wi-Fi, hiába a 3*5 dBi -s gyári antenna. Prohardveres fórumon több felhasználótól is olvastam.
Én komolyan különbséget nem vettem észre, nekem volt 1.7 -es és 2.1 hardver verzió is. Mind a kettő két téglafal után kb közepes erősséget mutatott a telefonomon.
Szóval majd elválik, amúgy a kliens eszközök Wi-Fi adapterén is sok múlik. Ott is van gyengébb és erősebb Wi-Fi.
Köszi a válaszokat, visszaadtam a Routert, inkább Repeatert szeretnék!
Milyet ajánlanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!