Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen proci való a laptopomba?

Milyen proci való a laptopomba?

Figyelt kérdés

Sziasztok, hozzáértőktől kérnék egy kis segítséget, van egy régi laptopom amit netezésre használok, és szeretném egy kicsit felgyorsítani amennyire lehet.

ASUS X59SL-AP410

Processzor Intel Centrino Duo Core 2,0GHz T3200

Chip készlet SIS671DX+968

Memória

Kijelző 15,4" WXGA fényes TFT 16:9 (1280 x 800)

Háttértár 160GB SATA 5400rpm

Video ATI Mobility™Radeon™ HD3470 256MB

2017. nov. 2. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
A processzor rá van forrasztva az alaplapra, így elég nehéz cserélni. A notebook nem azonos az asztali géppel.
2017. nov. 2. 08:14
 2/8 A kérdező kommentje:

lemaradt hogy memória 1x 2gb 6670mhz (4gb ig bővíthető)

Szóval valaki le tudná írni milyen procikat lehetne ebbe rakni? memóriát is akkor raknék bele 2x 2gb-ot és olyan mhz-eset mint amilyen az új proci fsb-je

Utána olvastam neten, de 3 különbőzö külföldi oldal mind más procikat sorolt fel, szóval ezért kérném egy hozzáértő segítségét. Köszönöm.

2017. nov. 2. 08:16
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, de én nem ezt kérdeztem :)
2017. nov. 2. 08:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet nem értetted az első válaszolót. Ha a processzor rá van forrasztva az alaplapra, az azt jelenti hogy fixen oda van rögzítve, többet nem lehet levenni.

Keress bele egy olyan ramot ami most is van benne hogy legyen 2x2 gb, a procit pasztázd újra a jobb hűtésért, ha ez sem elég akkor vegyél egy újat, a laptopot csak így lehet gyorsítani.

2017. nov. 2. 08:44
 5/8 A kérdező kommentje:
És akkor az hogy van, hogy egy egy csomó laptopban cserélik a processzort bővítik, azokra nincs ráforrasztva?
2017. nov. 2. 08:53
 6/8 A kérdező kommentje:
ja, hogy van olyan amiben cserélhető és van olyan ami oda van forraszatva? és nekem pont forrasztott van? és ezt hogy lehet megállapítani, hogy cserélhető-e vagy nem?
2017. nov. 2. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Szétszeded, megnézed.
2017. nov. 2. 11:22
 8/8 A kérdező kommentje:
szétszedtem megnéztem nincs hozzá forrasztva, de amúgy tök jó hogy eddig 3 válaszból egy sem a kérdésre válaszolt
2017. nov. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!